נבקר בתערוכת התגליות הגדולות בימאות בה נתחקה אחר מסעו של השוקולד המוכר והאהוב על כולנו - מגילוי צמח הקקאו והכנת משקה מזרעיו על ידי הילידים ביבשת אמריקה, דרך הבאת הצמח לאירופה על ידי הספרדים במסעותיהם הימיים הגדולים לפני 500 שנה ועד לייצור השוקולד כפי שאנו מכירים אותו כיום. בסדנה ניצור פרלינים בצורת חיות ים ונארוז אותם בקופסה מעוצבת בצורת צדף.
פרטים נוספים:
הפעילות מתאימה לגילאי 5+, בליווי מבוגר | מחיר לילד: 45 ש"ח, כולל כניסה למוזיאון והשתתפות בסדנה | מבוגר מלווה: כרטיס כניסה למוזיאון | הנחות לזכאים
אנא הבטיחו מקומכם מראש >> לרכישת כרטיסים לחץ כאן
מספר המקומות מוגבל!